Earthwater

Dagelijks sterven 6.000 mensen, voornamelijk kinderen, door het gebrek aan schoon drinkwater. Earthwater vraagt geen geld of vrijwilligers, maar of je de producten wilt kopen en drinken. 100% van hun nettowinst dragen zij namelijk af om waterprojecten te financieren. Wij hebben het klantenevent van Earthwater gecatered en zijn al 10 jaar partners. Manic Organic is trots om duurzaam partner te zijn van Earthwater.
Manic Organic duurzame catering Earthwater Manic Organic duurzame catering Earthwater

Ministerie van Justitie

Het ministerie van Justitie en Veiligheid zorgt voor de rechtsstaat in Nederland, zodat mensen in vrijheid kunnen samenleven, ongeacht hun levensstijl of opvattingen. Rond de kerst heeft ManicOrganic de foute Xmas party van het Ministerie verzorgt met duurzame hapjes, salades en burgers. Wat een geweldig en duurzaam feest was dat! Iedereen ging even lekker los, wat een vrijheid.

Terlouw Rotterdam

Er was een avond in combinatie met zakenvrouwen.nl een netwerk event voor vrouwen. Met topics als diversiteit. Wij verzorgden daar vanuit de foodtruck de catering helemaal in de gewenste stijl van Terlouw Rotterdam!

Nedelko

Nedelko is onze vertrouwde partner en leverancier van elektrotechnische materialen, (intelligente) LED verlichting en energie- en veiligheidsoplossingen. Bij Nedelko hebben wij een duurzaam klanten event georganiseerd.

Stichting natuur en milieu

De wereld schoon, gezond en duurzaam is de missie van stichting natuur en milieu. En dat is precies waar ManicOrganic ook achter staat, want wij cateren voor een betere wereld. Wij hebben 5 jaar geleden de Flexitaria campagne voor ze gedraaid en op meerdere sampling events hun flexitaria foodtruck uitgebaat. Dat was zo’n succes dat we de Flexitaria na een samenwerking van 3 jaar hebben overgekocht.

Postcode loterij

Ook de Postcode Loterij is een maatschappelijk gedreven organisatie. Zij streven net als ManicOrganic naar een betere en duurzame wereld. Continu rekening houdend met mens, dier en milieu. Op 5 januari hebben wij de winnaars verrast met onze duurzame hapjes en vegetarische hamburgers.

Wellant College

Wellant mbo Rijswijk is dé duurzame MBO in de regio Haaglanden. Zij bereiden de studenten voor op een groene toekomst. In januari heeft ManicOrganic de catering verzorgd op het duurzame personeelsfeest van het Wellant. Wat was dat een leuk en duurzaam evenement!

Staatsloterij

De Staatsloterij is dé loterij van Nederland. De Staatsloterij heeft een heldere ambitie; Nederland gelukkig en gezond maken. Zij organiseerde een personeelslunch voor 250 man, met ManicOrganic als cateraar. Het was een super evenement en ook nog duurzaam! Wij zijn trots dat wij onze duurzame specialiteiten hebben laten proeven aan zo’n grote opdrachtgever.

Young Capital

Jongeren zijn de toekomst, dus onmisbaar voor elk bedrijf.  Young Capital gelooft in de kracht van jonge mensen, net als ManicOrganic. Jongeren jagen vernieuwing aan bij organisaties. Er was een avond in combinatie met zakenvrouwen.nl, een netwerk event voor vrouwen. Met topics als diversiteit. Wij verzorgden daar vanuit de foodtruck de catering helemaal in de gewenste stijl!

YOUNG CAPITAL - Desert YOUNG CAPITAL - ManicOrganic YOUNG CAPITAL - ManicOrganic - salade

Sax with the dj

Ooomega

Zakenvrouwen.nl

Smart-Up network

De Kuyper

The Perfect wedding

Rrrollend

DSM
DSM

 

Heineken

 

duurzaamdenhaag
Duurzaam Den Haag

 

zank you
Zank You
Feeling Hungry?Get the latest updates, news and product offers via mail!

Subscribe to get special offers and news updates!