OVER MANIC ORGANIC

“Wij maken de wereld stap voor stap, feestje voor feestje, mooier en eerlijker. ’’

Duurzaam

ManicOrganic neemt het voortouw en daagt zichzelf uit in duurzaamheid. Alle facetten van duurzaamheid zijn terug te zien in de bedrijfsvoering. De gerechten serveren wij in biologisch afbreekbaar verpakkingsmateriaal vanuit één van onze foodtrucks op locatie – zowel voor privé als zakelijke aangelegenheden. Foodwaste vinden wij niet tof; het eten dat tijdens een catering overblijft, doneren wij daarom aan vluchtelingenkerken, achterstandswijken en de minder bedeelde onder ons.

Kracht

Met een team aan gepassioneerde professionals zorgen we samen met onze lokale leveranciers voor de lekkerste gerechten op locatie; biologisch, vegan, vegetarisch en duurzaam. Onze kracht zit in de unieke recepturen waarbij we dankzij onze krachtige smaak en presentatie vrijwel iedereen weten te verleiden met onze gerechten. ManicOrganic maakt van eten een feest en weet altijd te verrassen met gerechten die voortkomen uit verschillende culinaire reizen.

Inspiratie

ManicOrganic oprichter Laurens van Luin is een echte culinary nomad. De food- en lifestyletrends die zich in het buitenland afspelen, worden op de voet gevolgd om ze vervolgens te implementeren in de bedrijfsvoering. Van Londen tot Istanbul en van Phoenix tot Berlijn; allemaal verschillende culturen en keukens die voor inspiratie hebben gezorgd op het gebied van onze smaak, presentatie en verleiding.

“Onze presentatie, onze smaak en ons enthousiasme voor duurzaamheid heeft ons gebracht tot waar we nu zijn. De energie die ik van duurzaamheid krijg, wil ik altijd blijven doorgeven aan anderen”. In de bedrijfsvoering leggen wij nergens een claim op, maar we willen wel onszelf, en onze gasten, altijd blijven uitdagen om duurzaam innovatief te zijn.

Video afspelen

MEET THE TEAM

Laurens van Luin

Chief Inspiring Officer (CIO)

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit ut aliquam, purus sit amet luctus venenatis, lectus magna fringilla urna, porttitor rhoncus

Michelle Pater

Marketing & Communication

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit ut aliquam, purus sit amet luctus venenatis, lectus magna fringilla urna, porttitor rhoncus