CORPORATE EVENT CATERING

JE BEDRIJFSEVENT OP ONZE LOCATIE

Op onze nieuwe locatie aan de Saturnusstraat 9 in Den Haag, ben je van harte welkom voor je receptie, borrel, seminar, feestavond of privé festival. Een unieke plek in Den Haag om je bijeenkomst te organiseren. Zoek je een centraal gelegen plek voor een urban hei-sessie, een promotie of een bedrijfsfeest? Neem dan contact met ons op! Een plek waar old school en trendy met elkaar versmelten. Wij vinden het tof dat we onderdeel zijn van MOOOF en willen dat graag met je delen. Voor meer informatie over de mogelijkheden, bel of mail!

MANICORGANIC OP JE EIGEN LOCATIE

Heb je een evenement gepland en wil je dat op eigen locatie organiseren? Wij komen naar je toe! ManicOrganic verzorgt de catering en kan je daarnaast ook helpen met te gekke aankleding en inrichting, de benodigde AV-techniek, een fotograaf of toffe DJ, een live band en een inspirerende spreker. We denken graag mee om je event, feest, (afstudeer)borrel of symposium tot een enorm succes te maken! Neem contact op om samen te brainstormen.

MANICORGANIC OP ELKE LOCATIE

Wij komen graag naar je toe! Met onze cateringdiensten en met onze super toffe duurzame Flexitaria foodtruck. De foodtruck staat binnen 2 uur. Alles wat we nodig hebben is een plek van 10×3 meter en 2 stroompunten. Super leuk voor je buurtborrel (kijk voor meer informatie op Buurtkeukens), de kerstborrel van je bedrijf, team of afdeling, de nieuwjaarsreceptie van jouw organisatie. Buiten bij jouw bedrijf op de stoep of in de tuin, vuurkorven erbij, een gezellig muziekje en samen op gepaste afstand genieten! We denken graag mee om je bijeenkomst tot een enorm succes te maken! Neem contact op om samen te brainstormen.

PRIVE CATERING

JE EVENEMENT OP ONZE LOCATIE

Trouwerij, promotiefeest, verjaardagsfeest, jubileum, diploma-uitreiking of een andere privé event organiseer je bij en met ManicOrganic op onze locatie aan de Saturnusstraat te Den Haag. Wij verzorgen gezonde en lekkere ontbijtjes en lunches, uitgebreide duurzame borrels en recepties en overheerlijke walking diners en buffetten. Nieuwsgierig naar wat je voor jou kunnen doen? Neem dan contact met ons op dan maken we er samen een mooi duurzaam feest van!

MANICORGANIC OP JOUW LOCATIE

Wil je liever in vertrouwde omgeving en in een privésfeer rustig genieten van onze catering en eventsdiensten? Dan komen wij ook graag bij je thuis of op je werk! Onze chef stelt samen met jou het menu samen. Laat een bericht achter dan nemen wij contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

MANICORGANIC ALS POP-UP CONCEPT

Wil je lekkere, gezonde en duurzame gerechten op je publieks-event? Dan moet je ManicOrganic hebben! We hebben verschillende duurzame opties. Op kleinere events zijn wij te boeken met onze Foodbooth of pop-up kraam. Hier serveren we de klassiekers uit ons Foodtruck menu aangevuld met speciale wensen bijvoorbeeld vegan of halal bereide gerechten.

MANICORGANIC MET COCKTAILSHAKERS

Ben je op zoek naar hardwerkende, vrolijke en ervaren cocktailshakers die je event tot een hoger niveau tillen? Boek de ManicOrganic cocktail shakers! Zij zetten een mooie show neer achter de bar en serveren natuurlijk de heerlijkste alcoholisch en non-alcoholische cocktails. Voor de mogelijkheden of vragen, neem je contact met ons op.

HUWELIJKEN

JA? JA!

Allereerst gefeliciteerd met de verloving. En nu moeten er keuzes gemaakt worden voor de bruiloft. De juiste bloemen, een spetterende band, een mooie locatie. En wat natuurlijk niet mag ontbreken is heerlijk eten. En dan wil je het beste van het beste. ManicOrganic zet zich in als jouw bruiloftscateraar om je de mooiste dag van je leven te bezorgen. Dus zeggen jullie ook ‘JA’ tegen ManicOrganic op jullie huwelijk? Dan maken wij samen met jullie het perfecte menu voor je receptie, diner of je feestavond.