Catering opties

EVENT CATERING

ManicOrganic pop-up

ManicOrganic als pop-up concept

Wil je ons boeken op een eigen publieksevent dan moet je ManicOrganic hebben! We hebben verschillende duurzame opties. Op kleinere events zijn wij te boeken met onze Foodbooth of pop-up kraam. Hier zullen wij de klassiekers uit ons Foodtruck menu serveren aangevuld met speciale wensen bijv. veganistisch en halal of allergieën.

bartender ManicOrganic

ManicOrganic met cocktailshakers

Bent u opzoek naar hardwerkend, vrolijke en ervaren cocktailshakers die u event tot een hoger niveau brengen? Voor ons werken representatieve jonge dames en heren die voor u aan de bar een echte show neerzetten en natuurlijk een heerlijke drankje. Voor de mogelijkheden of vragen, neem contact met ons op.

CORPORATE CATERING

office ManicOrganic

Uw bedrijfsevent op onze locatie

Onze nieuwe locatie is ontstaan uit een samenwerking met ANNA Vastgoed & Cultuur. Dit hebben wij MANIC- SOUS- ANNA genoemd.
Deze verborgen parel zit in hartje centrum. In de mooiste straat van Den Haag: het Lange Voorhout. Een unieke plek om u eigen bijeenkomsten te organiseren. Dus zoekt een intieme plek voor urban hei-sessie, promotie of bedrijfsfeest? Neem contact met ons op! Een plek waar old school en trendy versmelten met elkaar. Wij zijn er erg trots op en willen dit pareltje dan ook graag met jullie delen.

bedrijfscatering ManicOrganic

ManicOrganic op uw eigen locatie

Heb je een evenement en wil je dat op een eigen locatie doen? Wij komen naar je toe. ManicOrganic verzorgt de catering en eventuele aankleding. Daarnaast hebben wij een groot netwerk met fotografen, DJ’s & musici zoals de band van RTL Lounge, filmproducers, speakers van bijvoorbeeld Smart Up Network. En denken wij graag mee om je event tot een succes te maken. Kortom alles wat er nodig is om een onvergeetbaar event te organiseren.

PRIVE CATERING

earth water ManicOrganic

Uw evenement op onze locatie

Trouwerij, promotiefeest, verjaardagsfeest, jubileum, diploma-uitreiking of een andere privé event doet u bij ManicOrganic. Of gewoon geen reden maar voor een goed feestje? Wij verzorgen een heerlijke lunch, borrel, diner, cocktailbar en koffie & theemomenten. En dit alles omgeven door een unieke locatie en sfeer.

price dinner ManicOrganic

ManicOrganic op uw eigen locatie

Wil je liever in vertrouwde omgeving en in een privésfeer rustig genieten van onze catering en eventsdiensten? Dan komen wij ook graag bij u thuis! Onze chef stelt samen met jou het gehele menu op. Alles is mogelijk.

 

HUWELIJKEN

ManicOrganic-bruiloft-of-huwelijk

Ja? JA!

Allereerst gefeliciteerd met de verloving. En nu moeten er keuzes gemaakt worden voor de bruiloft. De juiste bloemen, een spetterende band. En wat niet mag ontbreken is natuurlijk, heerlijk eten. En dan wil je het beste van het beste. Laat ManicOrganic alvast de laatste keuze voor je weddingplanner invullen. ManicOrganic zet zich in als bruiloft cateraar om je de mooiste dag van je leven te bezorgen. Dus zeggen jullie ook ‘JA’ tegen ManicOrganic op jullie huwelijk dan maken wij samen met jullie het perfecte menu of lekkere fingerfood. Voor een bruiloft om nooit meer te vergeten. 

Feeling Hungry?Get the latest updates, news and product offers via mail!

Subscribe to get special offers and news updates!