Catering Concepten

bedrijfscatering ManicOrganic

ManicOrganic op jouw eigen Locatie

>Heb je een evenement en wil je dat op een eigen locatie doen? Wij komen naar je toe. ManicOrganic verzorgt de catering en eventuele aankleding. Daarnaast hebben wij een groot netwerk met fotografen, DJ’s & musici zoals de band van RTL Lounge, filmproducers. En denken wij graag mee om je event tot een succes te maken. Kortom alles wat er nodig is om een onvergeetbaar event te organiseren.

 

trouwerijen

Trouwerijen

Allereerst gefeliciteerd met de verloving. En nu moeten er keuzes gemaakt worden voor de bruiloft. De juiste bloemen, een spetterende band. En wat niet mag ontbreken is natuurlijk, heerlijk eten. En dan wil je het beste van het beste. Laat ManicOrganic alvast de laatste keuze voor je weddingplanner invullen. ManicOrganic zet zich in als bruiloft cateraar om je de mooiste dag van je leven te bezorgen. Dus zeggen jullie ook ‘JA’ tegen ManicOrganic op jullie huwelijk dan maken wij samen met jullie het perfecte menu of lekkere fingerfood. Voor een bruiloft om nooit meer te vergeten.

foodtruck manicorganic

Je eigen mini foodtruck festival

Wil je voor je trouwerij, corporate event of gewoon zomaar je eigen Foodtruck festival? ManicOrganic regelt het voor je! Wij zijn zelf in bezit van 2 foodtruck met een Future Proof Menu , waar Streetfood en Haute Cuisine elkaar ontmoeten. een pop-up Haute Frituur station, Coffee Bar met Barista en Pop-up Cocktailbar met Cocktailshakers en Pop-up Virgin Cocktail & Juicebar met Slowjuices, Smoothies en virgin cocktails!

bartender ManicOrganic

Cocktailbar

Wil je een gave Cocktailbar op je event met professionele shakers, aankleding en sfeer?! Wij regelen het! Bellini, G&T, Pisco Sour, Daiquiri, Martini, Mojito en meer! De mogelijkheden zijn foodtruck cocktailbar, bij jouw op locatie, pop-up cocktailbar of huur onze cocktailbar op het Lange Voorhout. Just lean back and we fill you up!

Ontdek alle opties hier!

Feeling Hungry?Get the latest updates, news and product offers via mail!

Subscribe to get special offers and news updates!