EVENT CATERING

ManicOrganic pop-up

Manic Organic als pop-up concept

Wil je lekkere, gezonde en duurzame gerechten op je publieksevent? Dan moet je Manic Organic hebben! We hebben verschillende duurzame opties. Op kleinere events zijn wij te boeken met onze Foodbooth of pop-up kraam. Hier serveren we de klassiekers uit ons Foodtruck menu aangevuld met speciale wensen bijvoorbeeld vegan of halal bereide gerechten.

bartender ManicOrganic

Manic Organic met cocktailshakers

Ben je op zoek naar hardwerkende, vrolijke en ervaren cocktailshakers die je event tot een hoger niveau tillen? Boek de Manic Organic cocktail shakers! Zij zetten een mooie show neer achter de bar en serveren natuurlijk de heerlijkste alcoholisch en non-alcoholische cocktails. Voor de mogelijkheden of vragen, neem je contact met ons op.

CORPORATE CATERING

office ManicOrganic

Je bedrijfsevent op onze locatie

Op onze nieuwe (tijdelijke) locatie – in samenwerking met ANNA Vastgoed & Cultuur – ben je van harte welkom voor je receptie, borrel, seminar, feestavond of prive festival. Een unieke plek in Rijswijk om je bijeenkomst te organiseren. Zoek je een unieke plek voor een urban hei-sessie, een promotie of een  bedrijfsfeest? Neem dan contact met ons op! Een plek waar old school en trendy met elkaar versmelten. Wij zijn trots op @The Park en willen deze parel dan ook graag met je delen. Voor meer informatie over de mogelijkheden, bel of mail!

bedrijfscatering ManicOrganic

Manic Organic op je eigen locatie

Heb je een evenement en wil je dat op eigen locatie organiseren? Wij komen naar je toe! Manic Organic verzorgt de catering en kan je daarnaast ook helpen met te gekke aankleding en inrichting, de benodigde AV-techniek, een fotograaf of toffe DJ, een live band en een inspirerende spreker. We denken graag mee om je event tot een enorm succes te maken! Neem contact op om samen te brainstormen.

PRIVE CATERING

earth water ManicOrganic

Je evenement op onze locatie

Trouwerij, promotiefeest, verjaardagsfeest, jubileum, diploma-uitreiking of een andere privé event organiseer je bij en met Manic Organic op onze unieke (tijdelijke) locatie @The Park. Wij verzorgen gezonde en lekkere ontbijtjes en lunches, uitgebreide duurzame borrels en recepties en overheerlijke walking diners en buffetten. Nieuwsgierig naar wat je voor jou kunnen doen? Neem dan contact met ons op dan maken we er samen een mooi duurzaam feest van!

price dinner ManicOrganic

Manic Organic op jouw locatie

Wil je liever in vertrouwde omgeving en in een privésfeer rustig genieten van onze catering en eventsdiensten? Dan komen wij ook graag bij je thuis of op je werk! Onze chef stelt samen met jou het menu samen. Laat een bericht achter dan nemen wij contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

HUWELIJKEN

ManicOrganic-bruiloft-of-huwelijk

Ja? JA!

Allereerst gefeliciteerd met de verloving. En nu moeten er keuzes gemaakt worden voor de bruiloft. De juiste bloemen, een spetterende band, een mooie locatie. En wat natuurlijk niet mag ontbreken is heerlijk eten. En dan wil je het beste van het beste. Manic Organic zet zich in als jouw bruiloftscateraar om je de mooiste dag van je leven te bezorgen. Dus zeggen jullie ook ‘JA’ tegen ManicOrganic op jullie huwelijk? Dan maken wij samen met jullie het perfecte menu voor je receptie, diner of je feestavond. Bel of mail dan gaan we snel aan de slag om jou een bruiloft te bezorgen die je nooit meer vergeet.

Feeling Hungry?Get the latest updates, news and product offers via mail!

Subscribe to get special offers and news updates!