De ManicOrganic Flexitaria in samenwerking met Buurtkeukens!

We hebben met de ManicOrganic Flexitaria foodtruck al in vele straten, wijken en buurtjes een culinair feestje gevierd. Je vond ons onder andere op de volgende Buurtkeukens: Koningsplein in Den Haag, Park Leeuwenbergh in Leidschendam, De Bertus Rimaweg in Den Haag, Op Plein Marie Curieweg te De Bilt. En aan de Mozartlaan in Voorschoten.

Houd deze pagina en onze social kanalen in de gaten voor updates over Buurtkeukens! We hopen snel ook bij jou in de buurt te komen!


WORD JIJ AMBASSADEUR? DAN EET JE GRATIS!
Wil je voor jouw buurt ook iets leuks organiseren? Nodig onze Flexitaria foodtruck uit! Word ambassadeur en en je mag voor 50,- euro gratis eten en drinken!

Must have
♥ We hebben een plek nodig om te staan van minimaal 10 x 3 meter.
♥ Je regelt 3 vrije stroomgroepen van 230V binnen 50 meter van de Flexitaria.
♥ Standaard stopcontactaansluitingen voldoen.
♥ In ongeveer 1,5 uur zetten we de Flexitaria op en met een uur breken we af en ruimen we op.

Nice to have
♥ Je promoot in je buurt via apps zoals Hoplr en Nextdoor, via Facebook of de buurt WhatsApp groep, je hangt flyers op bij alle ondernemingen en je buren in jouw buurt.
♥ Smiley happy people 😉

We zorgen voor een Corona proof buurtfeest. Jij en je buren bestellen vooraf zodat we ons goed kunnen voorbereiden en snel jullie bestellingen kunnen bereiden. Afhalen van de bestellingen doen we in slottijden zodat iedereen op veilige en gezonde afstand van elkaar blijft. Puur genieten dus! Voor meer informatie of voor reserveringen ga je naar: FOODTRUCK THUIS AMBASSADEUR

Check hieronder het Flexitaria Buurtkeukens menu. Smullen maar!

Foodtruck Flexitaria menu Buurtkeukens

Feeling hungry?Get the latest updates, news and product offers via mail!

Subscribe to get special offers and news updates!