MANICORGANIC HEALTHY FASTFOOD MENU

Op deze pagina vind je het ManicOrganic healthy fastfood menu. Soepen, sappen (smoothies en slow juices), maaltijden, burgers, organic fries, nachos, sweeties en meer!

Blader op je gemak door het menu en bestel via een van de onderstaande bezorgservices. Eet smakelijk!

De keuken van ManicOrganic vind je in het MOOOF gebouw, Saturnusstraat 9 op de Binckhorst in Den Haag. Woon je in de buurt? Rij je op weg naar huis bijna over de stoep? Bestel dan via Hap.je en haal je bestelling op tijdens het door jou gekozen time-slot:

Woon je in een straal van 5km van de Binckhorst en heb je geen tijd of zin om op te halen? Bestel dan voor thuisbezorging via jouw favoriete bestelsite:

DE LEKKERSTE EN GEZONDSTE FROZEN PRODUCTEN

Wist je dat je ook over(h)eerlijke frozen producten bij ons kunt bestellen? Soepen, sappen en maaltijdsauzen; vers bereid en direct diepgevroren. Bezorgd bij jou thuis voor een fijne voorraad in je vriezer of eenvoudig op te warmen en direct van te smullen. Check ons aanbod hier! Eet je gezond!

CATERING OP JOUW LOCATIE

Voor catering bij jou op je (werk)locatie, smullen tijdens een vergadering, een gezellige lunch met je collega’s of een borrel met happen als afsluiting van een work, zijn wij je ook graag (duurzaam) van dienst! Vul het contactformulier in, dan nemen we snel contact met je op om en ploft onze offerte op maat in jouw inbox!