Vegetarische catering met Manic Organic

Manic Organic is al 12,5 jaar lang een pionier in duurzaam ondernemen. In het kader hiervan verzorgen wij catering met heerlijke vegetarische gerechten. Via deze vegetarische catering willen wij duurzaamheid bevorderen. Daarnaast kunnen wij het duurzaamheidsthema integreren in jouw evenement, of dat nu een educatieve bijeenkomst op een school of een bedrijfsjubileum is. Wij zorgen dat elke hap niet alleen verrukkelijk is, maar ook bijdraagt aan een betere wereld.

Wij zijn hier om te helpen

Snel, eenvoudig en overheerlijke maaltijden bestellen! Bij Manic Organic ben je aan het juiste adres voor duurzame catering!

Vegetarische catering als centraal onderdeel van een duurzaam evenement

Duurzame catering bij Manic Organic gaat verder dan alleen het bereiden en uitserveren van heerlijke gerechten met oog voor het milieu. Bij ons is het een totaalbenadering. Wij willen jouw gasten niet alleen voorzien van lekker eten dat met verse ingrediënten is gemaakt, maar ook informatie over duurzaamheid voor extra impact op de planeet.

Bij Manic Organic begint alles met een zorgvuldige en bewuste keuze van de ingrediënten. Wij gebruiken zo veel mogelijk lokaal geproduceerde, biologische producten die op dat moment in het seizoen zijn. Niet alleen verkleinen we op die manier onze ecologische voetafdruk, maar we steunen zo ook de lokale economie. Dit is de basis voor onze creatieve en smaakvolle gerechten – van kleine hartige hapjes bij de borrel tot een compleet en zeer gevarieerd buffet.

Onze vegetarische en vegan gerechten zijn niet alleen heerlijk, maar ook heel gezond. Ze zijn namelijk rijk aan voedingsstoffen en bevatten weinig verzadigde vetten. Door geen vlees te gebruiken, wordt het milieu ontzien. Onze met liefde bereide gerechten zorgen dat jouw gasten nieuwe energie krijgen.

Wij proberen steeds duurzamer te werken. In dat kader streven wij ernaar om zo weinig mogelijk afval te produceren. Dit doen wij onder meer door composteerbare of herbruikbare materialen te gebruiken voor onze verpakkingen en servies. Bovendien gaan we energie-efficiënt te werk bij de bereiding van het eten.

Wij weten uit ervaring dat elk evenement een kans is om te leren! Manic Organic helpt graag om jouw gasten voor te lichten over de voordelen van plant-based eten en de impact van duurzame voedselkeuzes. Onze gepassioneerde chefs en medewerkers delen graag hun kennis over hoe duurzame keuzes de gezondheid en het milieu beïnvloeden. En hoe iedereen zelf stappen kan zetten om over te gaan op een duurzamere levensstijl.

Catering op maat voor elk evenement

ManicOrganic kan voor elk evenement vegetarische catering verzorgen – van een klein schoolfeest tot een grote bedrijfsbijeenkomst. Wij zorgen dat onze catering naadloos aansluit op het thema en de sfeer van jouw evenement, zonder de duurzaamheid uit het oog te verliezen.

Veelgestelde vragen over vegetarische catering

Bij Manic Organic onderscheiden we ons door onze focus op duurzaamheid in combinatie met het gebruik van lokale, seizoensgebonden en biologische ingrediënten. Ons team van culinaire specialisten kan niet alleen zalige vegetarische gerechten creëren, maar deze ook op een educatieve manier presenteren. Jouw evenement is een kans om de duurzaamheidsboodschap te verspreiden.

Jazeker, wij kunnen catering verzorgen voor een breed scala aan evenementen – van een bedrijfsborrel en een productlancering tot en met een bruiloft en alle andere feestelijke momenten die je maar kunt bedenken. Wij hebben ervaring met catering voor scholen, gemeenten en grote bedrijven en werken volgens hoge standaarden.

Duurzaamheid is verweven in elk aspect van onze bedrijfsvoering. Het begint bij de inkoop van lokale ingrediënten die zoveel mogelijk biologisch zijn. Ook in onze werkprocedures letten wij goed op duurzaamheid. Afval wordt gescheiden, er worden composteerbare materialen gebruikt voor onze verpakkingen en wij werken zo energiezuinig mogelijk.

Uiteraard! Naast vegetarische gerechten hebben we een uitgebreid aanbod aan heerlijke veganistische opties. Inclusiviteit is een van onze kernwaarden en wij willen dat al jouw gasten lekker en zonder gewetensbezwaren kunnen eten.

Catering boeken is heel eenvoudig bij ons. Als je het contactformulier invult, nemen wij contact met je op om je wensen te bespreken. Je kunt ons ook bellen natuurlijk. Samen kunnen we een op maat gemaakt cateringplan maken dat perfect past bij jouw evenement en duurzaamheidsdoelstellingen. Eventueel kunnen wij de impact van jouw evenement meten en weergeven in een mooi duurzaamheidscertificaat (gemaakt van gerecyclede tomatenplanten).

Wij werken nauw samen met lokale leveranciers om de transportkosten laag te houden – en om geen onnodige transportemissies te veroorzaken. Dit alles zonder concessies te doen aan de kwaliteit natuurlijk!