Duurzame Catering voor Uw Bedrijf

Ontdek de voordelen van gezonde en duurzame catering voor uw bedrijf

Voordelen van Onbelaste Gezonde Maaltijden

Gezonde en duurzame catering biedt werkgevers de mogelijkheid om de kosten van gezonde maaltijden vrij te stellen van loonheffing. Dit betekent niet alleen financiële voordelen, maar draagt ook bij aan een gezondere werkomgeving. Het aanbieden van gezonde maaltijden kan leiden tot een vermindering van ziekteverzuim en een verbetering van de productiviteit. Bovendien wordt de administratieve last verminderd, aangezien het arbobeleid niet aan strikte eisen hoeft te voldoen zolang het gericht is op het verbeteren van de arbeidsomstandigheden.

ManicOrganic: Uw Partner in Gezonde en Duurzame Catering

Bij ManicOrganic bieden we een breed scala aan gezonde en duurzame cateringopties aan. Onze lokale catering is volledig gericht op het leveren van maaltijden die zowel lekker als voedzaam zijn. We bieden de volgende services aan:

  • Gezonde en duurzame lunches: Onze lunches worden aangeboden via onze foodtruck of inpandig met pop-up barren. Dit zorgt voor flexibiliteit en gemak, terwijl uw medewerkers kunnen genieten van gezonde maaltijden.
  • Alcoholvrije borrels: We bieden gezonde en smaakvolle opties voor borrels, beschikbaar via onze foodtruck of pop-up barren. Perfect voor een verantwoorde en gezellige borrel op het werk.
  • Vegetarische en vegan gemakslijn: Onze diepvriesmaaltijden zijn vegetarisch of vegan, boordevol smaak en makkelijk te portioneren. Deze maaltijden zijn getest op honderden festivals en bieden een duurzame en lang houdbare oplossing voor lunch, borrel en overwerkmaaltijden.

Wij zijn hier om te helpen

Snel, eenvoudig en overheerlijke maaltijden bestellen! Bij Manic Organic ben je aan het juiste adres voor duurzame catering!

Waarom Kiezen voor Lokale en Duurzame Catering?

Onze lokale catering benadrukt het gebruik van duurzame ingrediënten die niet alleen goed zijn voor de gezondheid, maar ook voor het milieu. Door te kiezen voor duurzame catering, investeert u in de gezondheid van uw medewerkers en draagt u bij aan een duurzamere wereld. Duurzame catering zorgt ervoor dat de maaltijden vrij zijn van schadelijke chemicaliën en additieven, wat bijdraagt aan een gezondere levensstijl.

Bestel nu eenvoudig via onze webshop: www.ManicOrganic.nl/bestellen en ervaar de voordelen van gezonde en duurzame catering.

Conclusie

De uitspraak van de Hoge Raad biedt werkgevers een unieke kans om te investeren in gezonde en duurzame catering zonder extra belastingkosten. Bij ManicOrganic bieden we lokale en duurzame cateringopties die perfect passen binnen deze nieuwe regeling. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en uw medewerkers te laten profiteren van gezonde en onbelaste maaltijden.

Met vriendelijke groet,

Het ManicOrganic Team
www.ManicOrganic.nl

Door het inzetten van gezonde, duurzame en lokale catering, zorgt u voor een positieve impact op zowel de gezondheid van uw medewerkers als het milieu. Bestel vandaag nog en maak een verschil!

Meer duurzame berichten voor jou