Catering Rotterdam: duurzaam genieten met Manic Organic

Welkom bij Manic Organic, waar we niet alleen voedsel serveren, maar ook inspiratie! Onze missie in Rotterdam en daarbuiten is het verrijken van evenementen door middel van duurzame catering, die niet alleen aan het milieu ten goede komt, maar ook als krachtige motivatietool dient. Wij hebben ruime ervaring met catering op maat en bij ons vind je specialisten in duurzaamheid die van persoonlijke evenementen of zakelijke bijeenkomsten een unieke, ecologisch verantwoorde beleving maken. Of je nu catering op locatie zoekt voor een grote groep, zoals een school of bedrijfsfeest, of een klein gezelschap, zoals een intieme avond met familie, wij zorgen voor een smaakvolle invulling van jouw bijeenkomst. Bij Manic Organic is duurzaamheid niet alleen belangrijk, maar ook heel leuk!

Wij zijn hier om te helpen

Snel, eenvoudig en overheerlijke bestellen! Bij Manic Organic ben je aan het juiste adres voor duurzame catering!

De kracht van duurzame catering door Manic Organic

Bij onze benadering van catering in Rotterdam is duurzaamheid een kernwaarde. Elke keuze die wij maken, is gericht op milieubewustzijn en sociale verantwoordelijkheid. Al 12,5 jaar lang zijn wij pionier in duurzaam ondernemen! Als evenementenpartner kunnen we naast catering ook de aankleding, goodiebags en een dj verzorgen voor jouw feest, dus voor een “totaaloplossing” ben je bij ons aan het juiste adres!  

Ons streven naar duurzaamheid begint bij de ingrediënten. We gebruiken zo veel mogelijk lokale seizoensproducten en verse ingrediënten. Zo verminderen we niet alleen de ecologische voetafdruk, maar steunen we ook de lokale ondernemers en is er minder transport nodig.

Ook in de keuken proberen we de impact op het milieu te verminderen door goed op ons energieverbruik te letten, zuinig om te gaan met water en zo weinig mogelijk voedsel te verspillen. Daarnaast staat alles bij Manic Organic in het teken van uitstekende kwaliteit.

Wij willen graag langdurige relaties opbouwen met onze klanten en leveranciers, op basis van wederzijds vertrouwen en gedeelde duurzaamheidswaarden. Door samen te werken met organisaties die onze missie delen, vergroten we onze impact en helpen we een cultuur van duurzaamheid te creëren die verder gaat dan alleen ons bedrijf.

Manic Organic gaat verder dan alleen het aanbieden van catering; wij willen ook graag zorgen voor een educatieve ervaring die onze gasten informeert over het belang van duurzaamheid. Zo slaan we twee vliegen in een klap!

Maatwerk voor jouw groene evenement

Of het nu gaat om een eenvoudige lunch op school of een uitgebreid buffet voor een groot bedrijf, wij zorgen er met onze klantgerichte aanpak voor dat onze catering van ambachtelijke kwaliteit naadloos aansluit op wat onze klanten willen. Alles is mogelijk, van vegetarische en veganistische opties tot maatwerkmenu’s die rekening houden met dieetwensen. Wij zorgen dat iedereen lekker en verantwoord kan eten!

Veelgestelde vragen over duurzame catering in Rotterdam

Manic Organic begrijpt dat de overstap naar duurzame catering service vragen kan oproepen. Hieronder vind je antwoorden op enkele van de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet bij? Vul dan het contactformulier in. Je krijgt dan een eerste telefonische intake of een intake per e-mail, die geheel “on the house is”.

Bij Manic Organic zie je duurzaamheid terug in alle facetten, van de gerechten tot en met de productie en bedrijfsvoering. Dat betekent dus dat wij gebruik maken van fair trade, recycling en upcycling en no-food waste technieken. Maar ook dat wij voorlichting over duurzaamheid en milieubewustzijn proberen te stimuleren bij onze klanten en gasten.

Voor elk evenement kiezen we voor de benadering die de impact op het milieu zo veel mogelijk vermindert. Dit bekent dat wij zo weinig mogelijk plastic gebruiken, gerechten bereiden waarvoor minder water en energie nodig is en samenwerken met leveranciers die ook milieubewuste praktijken hanteren.

Jazeker! Duurzame catering is net zo luxe en smaakvol als traditionele catering. Wij serveren de lekkerste gerechten, die verfijnd en tegelijkertijd milieuvriendelijk zijn. Wij doen geen concessies aan smaak of presentatie.

Hoewel sommige duurzame opties iets duurder zijn vanwege de kwaliteit van de ingrediënten of de gebruikte methode, zijn onze prijzen concurrerend. Wij geloven dat duurzaamheid voor iedereen toegankelijk moet zijn en bieden daarom ecologisch verantwoorde oplossingen die heel betaalbaar zijn.

Bestellen is bij ons heel eenvoudig. Vul het contactformulier in zodat wij je kunnen voorzien van goed advies en een vrijblijvende offerte.

Wij zijn heel flexibel als het gaat om speciale eetwensen. Bij ons kun je terecht voor een breed scala aan menu-opties, inclusief veganistische, vegetarische en glutenvrije gerechten.

Manic Organic is een cateraar die niet alleen zorgt voor heerlijke catering, maar die ook een positieve bijdrage levert aan de planeet. Wij maken de wereld mooier en eerlijker!