Op donderdagochtend 19 mei werd de MKB Den Haag Duurzaamheidsprijs 2016 uitgereikt tijdens het OndernemersOntbijt. De prijs brengt duurzaamheid onder de aandacht van ondernemend Den Haag. “Wij maken duurzaamheid sexy en eigentijds” aldus Laurens van Luin, eigenaar en oprichter. Zo zegt Wethouder van Duurzaamheid Joris Wijsmuller tijdens het uitreiken van de prijs: “Alle facetten van duurzaamheid zijn aanwezig, in een goede balans. In zowel product, het personeel, de wagen, de inkoop, het afval en de foodwaste. Overal is aan gedacht”. Laurens van Luin zegt: “We zijn supertrots en blij met deze prijs, dit geeft ons erkenning en opent deuren om te groeien. Met het momentum die deze prijs met zich meebrengt, kunnen wij langgekoesterde plannen tot uiting laten komen.” Lees hier een artikel. Fotocredit: Nena Bode

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

3 × 5 =