OVER MANIC ORGANIC

 

“Wij maken de wereld stap voor stap, feestje voor feestje,mooier en eerlijker ’’.

ManicOrganic staat voor duurzaamheid en lekker eten. Wij verzorgen evenementen en event catering waarbij je kan genieten en tegelijkertijd meehelpt aan een betere wereld.

Met een team vol gepassioneerde professionals en meer dan tien jaar ervaring maken wij de lekkerste gerechten. Wij willen jou verleiden, verrassen en verwennen met de puurste ingrediënten, de creatiefste combinaties en dat alles in een duurzaam en gezond jasje. Biologisch, vegan, vegetarisch en duurzaam, maar vooral heel erg lekker.

Dat kunnen wij op grote evenementen met onze Flexitaria Foodtruck of bij een op maat gemaakt evenement. Dit is mogelijk op zowel privé als zakelijke aangelegenheden. Wij helpen en denken graag met jou mee!

ManicOrganic oprichter Laurens van Luin is een echte culinary nomad. Van Londen tot Istanbul en van Phoenix tot Berlijn. Allemaal verschillende culturen met hun eigen keukens. Die ervaring heeft hem geïnspireerd om ManicOrganic te maken tot wat het nu is. Dit komt ook duidelijk naar voren als je naar onze producten en recepten kijkt. De food en lifestyle trends die zich in het buitenland afspelen worden nog steeds op de voet gevolgd en geïmplementeerd binnen ons proces en menu’s. Beleef onze culinaire reizen met de food & travel vlogs. Bekijk ze nu!

Enthousiast geworden of meer weten over duurzame catering? Bekijk onze website om alle mogelijkheden te bekijken. Niet gevonden wat je zocht? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, wij denken graag met je mee.

Ontdek de opties hier!

Meet the team

 

Laurens van Luin ManicOrganic

Laurens van Luin – Chief Inspiring Officer (CIO)

Celine van Leen ManicOrganic

 Celine van Leen – Communicatie 

Kimberly Fils ManicOrganic Kimberly Fils – Office Management